Vervoer

Shuttlebussen naar luchthavens

Ontdek IJsland met een shuttlebus naar de luchthaven

Reis je binnenkort naar IJsland en wil je weten hoe je het beste van de luchthaven naar je accommodatie kunt komen? In dit artikel deel ik mijn ervaringen met het gebruik van shuttlebussen naar luchthavens in IJsland. Zo kun jij optimaal genieten van je reis en gemakkelijk rondreizen in dit prachtige land.

Shuttlebussen van Keflavik Airport naar Reykjavik

De internationale luchthaven van IJsland, Keflavik Airport, ligt op ongeveer 45 minuten rijden van de hoofdstad Reykjavik. Gelukkig zijn er verschillende shuttlebussen die deze route dagelijks afleggen, zodat je snel en comfortabel op je bestemming aankomt. De shuttlebussen vertrekken meestal direct buiten de aankomsthal van de luchthaven en rijden regelmatig naar verschillende bestemmingen in Reykjavik.

Voordelen van shuttlebussen

  • Comfortabel: De shuttlebussen zijn voorzien van comfortabele stoelen en airconditioning, zodat je ontspannen aan je reis kunt beginnen.
  • Snel: De shuttlebussen hebben vaak een vaste dienstregeling, waardoor je niet lang hoeft te wachten en snel op je bestemming bent.
  • Veilig: De chauffeurs zijn professioneel en kennen de weg goed, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de route.

Shuttlebussen naar andere bestemmingen

Naast shuttlebussen naar Reykjavik zijn er ook mogelijkheden om met een shuttlebus naar andere bestemmingen in IJsland te reizen. Zo kun je bijvoorbeeld naar de Blue Lagoon, de Golden Circle of de zuidkust van IJsland reizen met een shuttlebus vanaf de luchthaven. Deze shuttlebussen vertrekken vaak op vaste tijden en bieden een handige manier om het land te verkennen zonder dat je een auto hoeft te huren.

Handige tips voor het gebruik van shuttlebussen

  • Reserveer vooraf: Het is aan te raden om je shuttlebus van tevoren te boeken, zodat je zeker bent van een plek en niet lang hoeft te wachten op de luchthaven.
  • Controleer de dienstregeling: Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de vertrektijden van de shuttlebussen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  • Neem contact op met de aanbieder: Als je vragen hebt over de shuttlebussen of je reis, aarzel dan niet om contact op te nemen met de aanbieder. Zij kunnen je vaak verder helpen en tips geven voor een zorgeloze reis.

Met deze handige tips en mijn ervaringen met shuttlebussen naar luchthavens in IJsland ben je goed voorbereid op een fantastische reis in dit prachtige land. Geniet van alle natuurlijke schoonheid en bijzondere bezienswaardigheden die IJsland te bieden heeft, en maak gebruik van de handige shuttlebussen om gemakkelijk rond te reizen. Veel plezier en goede reis!

IJsland